26 Nisan 2024 - Hoş geldiniz

1980 ÖNCESİ CHP GENÇLİĞİNİN GÖZÜ İLE 2019 TÜRKİYE’Sİ PANELİ İÇİN ANTALYA’DA ANLAMLI BULUŞMA

Ana Sayfa » GÜNCEL » 1980 ÖNCESİ CHP GENÇLİĞİNİN GÖZÜ İLE 2019 TÜRKİYE’Sİ PANELİ İÇİN ANTALYA’DA ANLAMLI BULUŞMA

Eklenme : 06.12.2019 - 20:41

1980 ÖNCESİ CHP GENÇLİĞİNİN GÖZÜ İLE 2019 TÜRKİYE’Sİ PANELİ İÇİN ANTALYA’DA ANLAMLI BULUŞMA

Yarın gerçekleştirilecek olan “1980 Öncesi CHP Gençliğinin Gözü ile 2019 Türkiye’si” adlı panel öncesi katılımcılar Antalya’ya ulaştılar.

 

80 Öncesi Gençlik Kolları Genel Başkanı Zeki Alçın, İzmir 80 Öncesi İl Gençlik Kolları Başkanı Musa Çam, İstanbul Eski İl Gençlik Kolları Başkanı Süha Akıncı, Eskişehir Eski İl Gençlik Kolları Başkanı Ersin Ertürk, Antalya Eski İl Gençlik Kolları Başkanı Zekeriya Kummuz, Gaziantep Eski İl Gençlik Kolları Başkanı Hamit Kılıç, Gaziantep Eski İl Gençlik Kolları Başkanı İsmail Fırat, Tarsus Eski İl Gençlik Kolları Başkanı Ali Telli, Van Eski İl Gençlik Kolları Başkanı Salih Taşçıoğlu, Antalya Eski İl Gençlik Kolları Başkanı Birol Kaya, Antalya Eski İl Gençlik Kolları Başkanı Turgay Çıtak, Adana Eski İl Gençlik Kolları Başkanı Cezmi Doğaner, Gaziantep Eski İl Gençlik Kolları Başkanı Zeki Demir yıllar sonra bir araya gelmenin heyecanı içindeydiler.

 

 

80 öncesi siyasete adeta damgasını vuran deneyimli isimler panele ev sahipliği yapan CHP Antalya İl Başkanı Ahmet Kumbul’a nezaket ziyatetinde bulundular.

Başkan Kumbul yaptığı açıklamada şunları söyledi:
”Büyüklerimizin yapmış oldukları ziyaret bizim için çok önemli ve onur vericiydi. Kendileriyle fikir alışverişinde bulunarak daha güzel bir Türkiye ve Antalya için neler yapabileceğimizi istişare ettik. Yarın düzenlenecek paneli bu açıdan çok önemsiyoruz.”

Benzer Haberler

Facebook'ta Biz

Çanakkale Rent a Car Banka Kredisi diş rehberi Bozcaada Otelleri Bozcaada Otelleri Bozcaada Pansiyonları