30 Nisan 2024 - Hoş geldiniz

AKADEMİSYEN-YAZAR DR. YASEMİN ALPTEKİN CUMARTESİ GÜNÜ İSTANBUL’DA SAAT 14.00’DA OKUYUCULARI İLE BULUŞUYOR

Ana Sayfa » KÜLTÜR ve SANAT » AKADEMİSYEN-YAZAR DR. YASEMİN ALPTEKİN CUMARTESİ GÜNÜ İSTANBUL’DA SAAT 14.00’DA OKUYUCULARI İLE BULUŞUYOR

Eklenme : 04.11.2021 - 8:50

AKADEMİSYEN-YAZAR DR. YASEMİN ALPTEKİN CUMARTESİ GÜNÜ İSTANBUL’DA SAAT 14.00’DA OKUYUCULARI İLE BULUŞUYOR

Yurtseverlik.Com yazarı, akademisyen, yazar Dr. Yasemin Alptekin son kitabı ”Dehliz”i imzalamak üzere okuyucuları ile buluşuyor.

Peki Dehliz neyi anlatıyor?

İşte kitaba ilişkin bazı ipuçları:

”Sencer farklı bir çocuktur. Yaşıtlarıyla arkadaş olamaz. Onların alaylı bakışlarına ve laf atmalarına bir anlam veremez. O topladığı deniz kabuklarıyla, pi sayısıyla ve uzaylılarla haşır neşirdir. Kendi dünyasında köpeği Tombala ile mutludur. Ancak, Sencer’in farklı davranışları anne-babasını olduğu kadar öğretmenlerini de hem üzer hem kızdırır.
Altıncı sınıf öğretmeninin verdiği yaz ödevi ile her şey değişir. Nazlı, Sementen ve annesiyle birlikte çıktığı Macaristan gezisinde, Sencer kendini ziyaret ettikleri bir kalenin dehlizinde bulur.
Sencer, ödevinde, yazma sürecini, köpeğini, aile bireylerini ve Dehliz’de yaşadıklarını anlatırken okuyanları da kendi dünyası ile tanıştırır. Sencer’in, Dehliz’den çıkış ararken gösterdiği çaba ve yaratıcı yöntemler öğretmenlerini, ailesini ve etrafındaki herkesi şaşırtır. Tabii, genç ve yetişkin okurları da.”
Yazar Dr. Yasemin Alptekin’in imza günü Cumartesi saat 14.00’da Kadıköy Belediyesi Rasimpaşa Sosyal Hizmet Merkezi İskele Sokak No:2 adresinde gerçekleşecek.

Benzer Haberler

Facebook'ta Biz

Çanakkale Rent a Car Banka Kredisi diş rehberi Bozcaada Otelleri Bozcaada Otelleri Bozcaada Pansiyonları