30 Nisan 2024 - Hoş geldiniz

ANTALYA’DAN GÜLŞEN GEÇTİ: ”SAÇIMDAN TIRNAĞIMA RUHUMUN RENGİ BELLİ, RENGİM LAİK TÜRKİYE CUMHURİYETİ

Ana Sayfa » GÜNCEL » ANTALYA’DAN GÜLŞEN GEÇTİ: ”SAÇIMDAN TIRNAĞIMA RUHUMUN RENGİ BELLİ, RENGİM LAİK TÜRKİYE CUMHURİYETİ

Eklenme : 20.05.2023 - 22:39

ANTALYA’DAN GÜLŞEN GEÇTİ: ”SAÇIMDAN TIRNAĞIMA RUHUMUN RENGİ BELLİ, RENGİM LAİK TÜRKİYE CUMHURİYETİ
Gülşen sahneden seslendi: Rengim laik Türkiye Cumhuriyeti
Şarkıcı Gülşen 19 Mayıs’ta sahne aldığı Antalya’dan “Saçımdan tırnağıma ruhumun rengi belli.. Rengim laik Türkiye Cumhuriyeti” sözleriyle seslendi.

Sanatçı Gülşen Çolakoğlu 19 Mayıs Atatürk’ü anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Antalya’da sahne aldı. Şarkıcı, Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği konser sırasında sahneden “Saçımdan tırnağıma ruhumun rengi belli.. Rengim laik Türkiye Cumhuriyeti.” dedi.

İzmir konserinde Kemal Kılıçdaroğlu ve muhalefet bloğunun simgesi haline gelen kalp işaretini yapması Millet İttifakı adayı Kılıçdaroğlu’na destek olarak yorumlanan Gülşen, yargılanma sürecinde de uzun süre konserlerini askıya almış ve ilk kez İzmir’de İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in yılbaşı için düzenlediği konserde sahne almıştı.

NE OLMUŞTU?

30 Nisan 2022’de Ataşehir’de sahnedeyken bir arkadaşına yaptığı “İmam hatipte okumuş, sapıklığı oradan geliyor” şakası üzerinden sosyal medyada hedef gösterilen Gülşen, “halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama” suçlamasıyla 25 Ağustos’ta evinde gözaltına alınmış ve ardından tutuklanarak Bakırköy Kadın Kapalı Cezaevi’ne gönderilmişti.

Gülşen, 29 Ağustos’ta tutukluluğuna yönelik itirazın kabul edilmesiyle “konutu terketmeme” koşuluyla (ev hapsi) tahliye edilmiş, 12 Eylül 2022’de konutu terk etmeme şartı da kaldırmıştı.

21 Ekim Cuma günü hâkim karşısına çıkan Gülşen’in karakola imza atma şartı da kaldırılarak ‘yurtdışına çıkış yasağı’ da 250 bin TL’lik güvence miktarı yatırması karşılığında mahkeme tarafından kaldırılmış ve mahkeme tutuksuz yargılanmasına karar vermişti. Şarkıcıya son olarak, yargılandığı hakaret davasının 3 Mayıs’ta görülen duruşmasında 10 ay hapis cezası verilmişti.

Benzer Haberler

Facebook'ta Biz

Çanakkale Rent a Car Banka Kredisi diş rehberi Bozcaada Otelleri Bozcaada Otelleri Bozcaada Pansiyonları