
Daha önce “Üniversiteler fuhuş yuvası” demesiyle gündem olan Profesör Ebubekir Sofuoğlu, bu kez de İstanbul Sözleşmesi’ni savunan AKP’li kadın yöneticileri hedef tahtasına koydu.
BU KEZ DE AKP’Lİ KADIN YÖNETİCİLERİ HEDEF TAHTASINA KOYDU
6284 sayılı ‘Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesine Dair Kanunu’na karşıt görüşte olan Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu, kanunu savunan AKP Grup Başkanvekili Özlem Zengin, AKP Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık’a ‘Cehennemlikler’ göndermesi yaptı.
CEHENNEMLİK OLMAKLA SUÇLADI
Sözcü’den Halil Ataş’ın haberine göre AKP’li üç kadın yöneticinin fotoğraflarını sosyal medyadan paylaşan Sofuoğlu, altına, “Listenin neresinde olurlarsa olsunlar, Kabe’nin örtüsüne sarılı olsalar bile, Cehennem soğuyuncaya kadar, Cehennem soğuyuncaya kadar, Cehennem soğuyuncaya kadar…” notunu düştü.
Ebubekir Sofuoğlu
“BUNLAR AK PARTİLİ FALAN DA DEĞİL”
Katıldığı bir canlı yayında, Ebubekir Sofuoğlu’nun kendisini hedef alan paylaşımını değerlendiren AKP’li Özlem Zengin, şunları söyledi:
* “Bu tehdit değil de nedir. Bunu kendini ‘Allah’ zanneden insanlara söylüyorum. Ben Elhamdülillah Müslümanım. Cennette kimin gideceğine sadece ve sadece Allah’ın karar vereceğine iman eden bir insanım. İşte bunları kastediyorum. Ve bunlar AK Partili falan da değil.
“AHİRETE DAİR KARARI ALLAH VERİR”
* Ben AK Parti’nin Grup Başkanvekiliyim. Ne olup olmayacağımızı da bu insanlar karar vermeyecekler. Ahirete dair kararı Allah’ın vereceği gibi, burada ne olup bittiğine de milletimiz karar verecek. Ben binlerce sade vatandaştan ve kadınlardan mesajlar aldım. O yüzden biz yanlış bir şey yapmıyoruz. Allah’ın emirlerine aykırı bir şey yapmıyoruz.
“YALANLARLA, DOLANLARLA DEĞİL, MADDELERDE YAZANLAR NEYSE O”
* Bütün tezlerimizi yalanlarla, dolanlarla değil, maddelerde yazanlar neyse o. Tezlerimizi de savunmaya hazırım. O yüzden bu çok güzel bir cevaptır anlayanlar için. Anlamayanlar da kendi saçmalıklarını yazmaya devam edebilirler.”
İLGİLİ HABER: TEHLİKE BU KADAR YAKINDA..TEHLİKE BU KADAR BÜYÜK..VE TÜRKİYE GERÇEKTEN BİR KIRILMA NOKTASINA DOĞRU İLERLİYOR..VE ÖZELLİKLE 14 MAYIS SEÇİMLERİ KADINLAR İÇİN BÜYÜK ÖNEM TAŞIYOR..HÜDA PAR’LI, YENİDEN REFAH PARTİLİ CUMHUR İTTİFAKI ASLINDA TARTIŞMAYA YER BIRAKMAYACAK KADAR AÇIK BİR TABLO SERGİLİYOR..VE BÖYLE BİR DÖNEMDE HÂLÂ ”MÜZAKEREDEN” SÖZ EDEN BİR KAFA, BİR SİYASİ ANLAYIŞ..AKIL ALIR GİBİ DEĞİL…
İLGİLİGİ HABER:
YAYIN İLKELERİ
———————-
YURTSEVERLİK.COM sitesi Türkiye’nin birlik ve beraberliğinden, hiçbir ayrım gözetmeksizin toplumsal barışın korunmasından, insanın en yüce varlık ve emeğin en yüce değer olduğu savından, demokrasiden, insan hak ve özgürlüklerinden, sosyal adaletin hakim kılınması düşüncesinden hareketle yayıncılık yapar. Sınırları bu noktalardan geçen ilkeler çerçevesinde sitede yazılarına yer verilen herkesten aynı sorumluluğu eksiksiz göstermelerini bekler. Dolayısıyla YAYIMLANAN YAZILARIN HUKUKİ SORUMLULUĞU TAMAMEN YAZARLARINA AİTTİR.
İLETİŞİM
———————-
f.sayliman@gmail.com