6 Haziran 2023 - Hoş geldiniz

CANLI YAYINDA RAHATSIZLANAN ERDOĞAN’IN PERŞEMBE PROGRAMI DA DEĞİŞTİRİLDİ

Ana Sayfa » GÜNCEL » CANLI YAYINDA RAHATSIZLANAN ERDOĞAN’IN PERŞEMBE PROGRAMI DA DEĞİŞTİRİLDİ

Eklenme : 26.04.2023 - 23:34

CANLI YAYINDA RAHATSIZLANAN ERDOĞAN’IN PERŞEMBE PROGRAMI DA DEĞİŞTİRİLDİ

Dün canlı yayında rahatsızlanan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın bugünkülerin ardından perşembe programı da değiştirildi.

Yeni planlamayı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir duyurdu. Kandemir, Twitter’dan yaptığı açıklamada “Yarın yapılması planlanan Akkuyu Nükleer Güç Santrali törenine Sayın Cumhurbaşkanımız online katılım sağlayacaktır. Mersin mitingimizin ise ileri bir tarihte yapılması planlanmaktadır” dedi.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, canlı yayında rahatsızlanmış ve program yarıda kesilmişti. Bir süre sonra tekrar başlayan program Erdoğan’ın “Üzerinize afiyet midemi üşütmüşüm” açıklamasının ardından sona ermişti. Erdoğan, bugün yaptığı açıklamada da “Bugün doktorlarımızın tavsiyesiyle evde istirahat edeceğim” demiş, bugünkü programlarına Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın katılacağını söylemişti.

Benzer Haberler

Facebook'ta Biz

Çanakkale Rent a Car Banka Kredisi diş rehberi Bozcaada Otelleri Bozcaada Otelleri Bozcaada Pansiyonları