Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, geçtiğimiz günlerde cumhurbaşkanı adaylığından çekildiğini açıklamış ve kendisine yurt dışından verilen oyların ne olacağı tartışma konusu olmuştu. İnce, adaylıktan çekilirken hangi adayı desteklediğini de açıklamamış, Millet İttifakı’nı ve Kemal Kılıçdaroğlu’nu hedef alan açıklamalar yapmıştı. Gelişmelerden sonra İnce’nin Millet İttifakı’nın büyük Ankara mitingine davet edildiği söylenmişti.
Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, katıldığı canlı yayında gazetecilerin sorularını cevapladı. Kılıçdaroğlu, “Muharrem İnce, Ankara mitinge davet edildi mi?” sorusuna “Bugün Ankara’daki mitinge davet etmek içinde aradım ama ulaşamadım. Ben Muharrem Bey’in oraya gelmesini, Halil İbrahim Sofrası’na davet ettiğimizi bilmesini isterim” yanıtını verdi.
Cumhur İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan ise katıldığı ortak yayında, “Bugün Muharrem Bey’i aradım. Kendisine bu süreçle ilgili böyle bir şey nasıl saldırı oldu diye kendisiyle konuşayım istedim. Devlet olarak yapılabilecek neyse her türlü yardıma hazır olduğumuz söyledim. Bu bir FETÖ taktiği.” dedi.
İnce’nin Kılıçdaroğlu’nun telefonlarına çıkmaması ve Erdoğan ile görüşmesi sosyal medyada tepkiyle karşılandı.
İLGİLİ HABER:
YAYIN İLKELERİ
———————-
YURTSEVERLİK.COM sitesi Türkiye’nin birlik ve beraberliğinden, hiçbir ayrım gözetmeksizin toplumsal barışın korunmasından, insanın en yüce varlık ve emeğin en yüce değer olduğu savından, demokrasiden, insan hak ve özgürlüklerinden, sosyal adaletin hakim kılınması düşüncesinden hareketle yayıncılık yapar. Sınırları bu noktalardan geçen ilkeler çerçevesinde sitede yazılarına yer verilen herkesten aynı sorumluluğu eksiksiz göstermelerini bekler. Dolayısıyla YAYIMLANAN YAZILARIN HUKUKİ SORUMLULUĞU TAMAMEN YAZARLARINA AİTTİR.
İLETİŞİM
———————-
f.sayliman@gmail.com