Türkiye Şeker Fabrikaları (TÜRKŞEKER), şekere yüzde 30 zam yaptı.
BirGün yazarı Bahadır Özgür, AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Özbekistan dönüşü uçakta ‘şeker’ konusunda yaptığı açıklamaların; şekere yapılan yüzde 30’luk zam sonrası değiştirildiğini ve basına yeni bir metin ile servis edildiğini aktardı.
Gıda ile ilgili cevabın ilk halinde Erdoğan, "Şekerle ilgili Türkşeker adımlarını olumlu atacak ve bu fırsatçılarq fırsat vermeyecek. Fiyatlar iyi" diyor. İşte synı saatlerde Türkşeker'in %30 zam haberi uçağa ulaşınca panik halde bu bölüm uçurulup, yeni metin servis edildi. pic.twitter.com/Y9t9sgoys2
— bahadır özgür (@bahadir_ozgr) March 31, 2022
“Erdoğan’ın konuşmasındaki ‘şeker’ bölümü nasıl uçtu?” diyen Özgür, “Erdoğan, Özbekistan dönüşü uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Uçaktaki soru-cevap bölümü 14.00’a kadar ambargolu olarak medyaya servis edildi. Ama sonra panik halde ikinci bir metin gönderildi” dedi.
Özgür şöyle devam etti:
“Gıda ile ilgili cevabın ilk halinde Erdoğan, ‘Şekerle ilgili Türkşeker adımlarını olumlu atacak ve bu fırsatçılarq fırsat vermeyecek. Fiyatlar iyi’ diyor. İşte synı saatlerde Türkşeker’in yüzde 30 zam haberi uçağa ulaşınca panik halde bu bölüm uçurulup, yeni metin servis edildi.”
YAYIN İLKELERİ
———————-
YURTSEVERLİK.COM sitesi Türkiye’nin birlik ve beraberliğinden, hiçbir ayrım gözetmeksizin toplumsal barışın korunmasından, insanın en yüce varlık ve emeğin en yüce değer olduğu savından, demokrasiden, insan hak ve özgürlüklerinden, sosyal adaletin hakim kılınması düşüncesinden hareketle yayıncılık yapar. Sınırları bu noktalardan geçen ilkeler çerçevesinde sitede yazılarına yer verilen herkesten aynı sorumluluğu eksiksiz göstermelerini bekler. Dolayısıyla YAYIMLANAN YAZILARIN HUKUKİ SORUMLULUĞU TAMAMEN YAZARLARINA AİTTİR.
İLETİŞİM
———————-
f.sayliman@gmail.com