Maraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin 7. gününde enkaz başındaki umutlu bekleyiş sürerken, sevindiren haberler de gelmeye devam ediyor.
Felaket bölgesindeki çalışmalara katılan ve onlarca can kurtaran maden işçileri, Samandağ’da enkaz altında kalan Adil isimli genci 132 saat sonra sağ kurtardı.
Maden işçilerinin o mücadeleye ilişkin görüntülerini Bağımsız Maden-İş Sendikası, Twitter’dan “Samandağ’da enkaz altında kalan kardeşimiz Adil madenciler tarafından kurtarıldı” notuyla paylaştı.
Samandağ'da enkaz altında kalan kardeşimiz Adil madenciler tarafından kurtarıldı. #deprem pic.twitter.com/xqoMMHU4wl
— Bağımsız Maden İş (@bagimsizmadenis) February 11, 2023
Benzer Haberler
Facebook'ta Biz
YAYIN İLKELERİ
———————-
YURTSEVERLİK.COM sitesi Türkiye’nin birlik ve beraberliğinden, hiçbir ayrım gözetmeksizin toplumsal barışın korunmasından, insanın en yüce varlık ve emeğin en yüce değer olduğu savından, demokrasiden, insan hak ve özgürlüklerinden, sosyal adaletin hakim kılınması düşüncesinden hareketle yayıncılık yapar. Sınırları bu noktalardan geçen ilkeler çerçevesinde sitede yazılarına yer verilen herkesten aynı sorumluluğu eksiksiz göstermelerini bekler. Dolayısıyla YAYIMLANAN YAZILARIN HUKUKİ SORUMLULUĞU TAMAMEN YAZARLARINA AİTTİR.
İLETİŞİM
———————-
f.sayliman@gmail.com