Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer bugün hizmete girecek tesisler için yaptığı paylaşımda dikkatleri üzerine çekti.
Seçer’in mesajı adeta ”Biz buradayız” anlamına da geliyordu:
”Sahilleri ranta değil gençlere açtım. Akdeniz manzaralı, rahat ve ferah, bir de üstüne geniş bir kütüphane…Çay, kahve ve çorba da bizden. Hem de 24 saat açık.
Sahilleri RANTA değil, GENÇLERE açtım.
Akdeniz manzaralı, rahat, sessiz ve ferah, bir de üstüne geniiiş bir kütüphane…
Çay, kahve, çorba da bizden😉
Hem de 24 saat açık!
"Adres" verelim…📍ADRES Okuma Salonu/Kültürpark-Mezitli
12 Ocak 17.00'de açılışta görüşmek üzere👋 pic.twitter.com/yyeJGS576k— Vahap Seçer (@SecerVahap) January 10, 2023
Öte yandan Mersin Büyükşehir Belediyesi eğitim ve öğretime yönelik 18 kurs merkezini de hizmete açtı:
Kurs Merkezlerimizin sayısı artıyor, eğitimde fırsat eşitliği Mersin'i kapsıyor.
Eğitim ve Öğretimi Destekleme Kurs Merkezlerimizin 18. Şubesi, Hal Mahallesi'nde hizmet vermeye başladı.#Mersin#KafalarDeğişinceNeÇokŞeyDeğişti pic.twitter.com/1Rn45Bb50F
— Mersin Büyükşehir Belediyesi (@mersin_bld) January 11, 2023
YAYIN İLKELERİ
———————-
YURTSEVERLİK.COM sitesi Türkiye’nin birlik ve beraberliğinden, hiçbir ayrım gözetmeksizin toplumsal barışın korunmasından, insanın en yüce varlık ve emeğin en yüce değer olduğu savından, demokrasiden, insan hak ve özgürlüklerinden, sosyal adaletin hakim kılınması düşüncesinden hareketle yayıncılık yapar. Sınırları bu noktalardan geçen ilkeler çerçevesinde sitede yazılarına yer verilen herkesten aynı sorumluluğu eksiksiz göstermelerini bekler. Dolayısıyla YAYIMLANAN YAZILARIN HUKUKİ SORUMLULUĞU TAMAMEN YAZARLARINA AİTTİR.
İLETİŞİM
———————-
f.sayliman@gmail.com